Web Cross

Caiway webmail, wat is het?

Geplaatst op

Een e-mail, we gebruiken het allemaal wel eens. Soms bewust, soms onbewust. Sommige mensen gebruiken het dagelijks voor hun job, sommigen gebruiken het enkel als een communicatiemiddel met vrienden. Hiernaast heb je ook een webmail. Maar wat is dit, hoe log je juist in op een webmail en welke is te vertrouwen.

Wat is een webmail?

Ondanks je zou denken dat een e-mail en een webmail wat hetzelfde zijn, is er toch een groot verschil. Een e-mail versturen doe je altijd met een software programma terwijl dit bij een webmail niet zo is. Met een webmail (te verkrijgen via je e-mail- of internet provider) kan je je eender waar inloggen via je internetbrowser. Zo kan je online je mails lezen en versturen. Enkele bekende webmails zijn gmail.com en outlook.com.

Hoe log je je in op je webmail?

Om je online webmail in te loggen heb je maar een paar dingen nodig. Dat is een apparaat waarmee je toegang hebt tot netwerk en een (beveiligde) internet browser. Je zoekt online naar de webmail waar je je wenst in te loggen, je geeft je mailadres en wachtwoord in en klaar is kees, je bent op je webmail. Sla nooit je wachtwoord op als je een browser via de pc gebruikt en vergeet zeker niet, na het lezen of versturen van je mails, je uit te loggen via de voorziene uitlogknop. Zo blijft je webmail veilig en privé.

Caiway webmail

Caiway webmail is een webmail dat je kan gebruiken met een .nl- of een .net-adres. Je kan hier verschillende instellingen op toepassen zoals imap, pop3 en smtp. Deze instellingen kunnen niet enkel gebruikt worden op pc’s maar ook op smartphones en tablet. Als je meer info wil over deze verschillende instellingen of over caiway zelf, raden we je zeker aan eens op de link te klikken. Naast info over de instellingen kan je er ook op vinden hoe je je erop inlogt, welke apparaten deze webmail kunnen gebruiken en enkele reviews.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden