Web Cross

Een laptop voor korte periode huren

Geplaatst op

De aanschaf van een laptop is een dure aangelegenheid. Wie echter een laptop nodig heeft voor een korte periode, bijvoorbeeld voor werk of studie, kan ervoor kiezen om deze niet nieuw aan te schaffen, maar gewoon voor een bepaalde periode te huren. Het huren van een moderne laptop, voorzien van de minimale benodigde software en updates, kan op dagbasis, maar het is ook mogelijk om een laptop voor een aantal maanden te huren. Je hebt dan alle gemakken van de laptop, maar hoeft geen honderden euro’s te investeren. Laptops huren is een fijne oplossing.

Wanneer huren?

Zowel particulieren als bedrijven kunnen ervoor kiezen om voor een specifieke periode een laptop of notebook te huren. Particulieren huren vaak een laptop, omdat zij deze voor een korte periode nodig hebben tijdens hun studie of een activiteit op het werk, zoals bijvoorbeeld een presentatie. Bedrijven huren vaak een laptop voor meerdere dagen. Vaak doen zij dit wanneer zij een evenement organiseren, workshop op andere locaties dan de normale bedrijfsvloer willen aanbieden of wanneer er in het bedrijf grootschalige updates of aanpassingen in het computernetwerk worden uitgevoerd.

Wat kost het huren van een laptop

Tarieven voor het huren van een laptop verschillen per aanbieder en voor bedrijven geldt vaak een  bulk tarief. Bedrijven die een laptop huren, doen dit vaak voor meerdere medewerkers tegelijk of, wanneer er bijvoorbeeld een beurs wordt georganiseerd, huren bedrijven vaak niet een, maar meerdere laptops. Zowel voor particulier als voor bedrijven is het mogelijk om een laptop op dagbasis te huren. Kosten voor het huren van een laptop voor een dag, liggen tussen de €4,- en €7,- en vaak wordt er voor de eerste dag een extra bedrag in rekening gebracht. Wie langer huurt, betaalt minder. Zo kun je bijvoorbeeld voor €25,- per maand al een goede laptop huren. Let er hierbij op dat, net als bij de aanschaf van een nieuwe laptop, de kwaliteit en hardware van de laptop bepalend is voor de huurprijs van het apparaat.

Waar kan ik een laptop huren

Net als zoveel andere diensten, kun je ook het huren van een laptop heel eenvoudig online regelen. Je zoekt hierbij de laptop van je keuze uit, vult je persoonsgegevens in en wordt vaak gevraagd om een aantal opties te selecteren. Vervolgens vult u de periode waarin u de laptop wilt huren in en vraagt u een offerte aan. Deze ontvangt u per e-mail en pas nadat u hiermee akkoord bent gegaan wordt de laptop geleverd.

Gerelateerde berichten

Hoe moet je een WordPress website onderhouden?

Je hebt een WordPress website gemaakt. Of je dit nu helemaal zelf hebt gedaan of met behulp van een websitebouwer; na het lanceren van de website ben...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden