Web Cross

Waarom bedrukte tape bestellen voor je bedrijf?

Geplaatst op

Bedrukte tape, je ziet het heel vaak rond dozen zitten. Tegenwoordig wordt bedrukte tape alsmaar populairder. En dat is natuurlijk niet zomaar. Er zijn tal van voordelen verbonden aan het aankopen van bedrukte tape. Een goede zet om je bedrijf in de kijker te zetten! 

De voordelen van bedrukte tape 

Er zijn drie belangrijke voordelen aan het bestellen van bedrukte tape. Het is in de eerste plaats een krachtige manier om te communiceren. Als je er het logo of de naam van je bedrijf op laat drukken, worden verpakkingen tijdens transport, bezorging en opslag worden niet alleen zichtbaarder en herkenbaarder. Ze geven net dat tikkeltje meer uitstraling aan het bedrijf. Een bijkomend voordeel is dat je de tape kan bedrukken met een code waardoor het verzenden en de bezorging gemakkelijker verloopt. Als laatste voordeel geeft het de klant zekerheid. Hij weet dat zijn pakketje niet is opengemaakt want de tape zit nog toe! 

Soorten bedrukte tape 

Bedrukte tape kopen, daar zijn heel veel mogelijkheden in. Zo kan je kiezen uit PVC tape, PP Hotmelt tape en PP Acryl tape. Ook bedrukte papiertape is mogelijk. Het voordeel van bedrukte papiertape is dat je je steentje bijdraagt aan het milieu, want het is een heel stuk ecologischer. Het heeft ook een net iets mooiere uitstraling dan tape in PVC. Maar toch heeft ook PVC tape bedrukken zijn voordelen. Je kan hem op heel veel ondergronden gebruiken en hij is geluidsarm als je hem afscheurt. Dit is dan weer niet zo als je kiest voor papiertape. Kortom, elke soort heeft zijn eigen voordelen. 

Hoe bedrukte tape bestellen? 

Bij TapePrint is het ideaal om bedrukte tape voor jouw bedrijf te bestellen. Het enige dat je hoeft te doen, is kiezen welke soort tape je wenst, wat er op gedrukt moet worden en hoeveel je ervan nodig hebt. Verder doet TapePrint de rest. Zij zijn al jaren gespecialiseerd in het bedrukken van tape. Hun kennis van het vak, gecombineerd met de perfecte machinerie, zorgt ervoor dat jij prachtige rollen bedrukte tape afgeleverd krijgt om je bedrijf in de kijker te zetten. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden